Andreea Marin și fiica ei au strălucit la Gala Atipic Beauty. Fanii au lăudat-o pentru machiajul deosebit


Vedetă de televiziune și femeie de afaceri, Andreea Marin s-a remarcat mereu printr-un simț estetic dezvoltat. Aparițiile ei publice stârnesc curiozitatea și admirația. La Gala Atipic Beauty, pe care a prezentat-o pe 9 mai la Palatul Parlamentului, nu doar ea, dar și fiica ei Violeta a furat toate privirile invitaților. 


Gala Atipic Beauty a aniversat 10 ani de existență. Aseară, evenimentul inițiat de Magda Coman și prezentat de Andreea Marin a adunat artiști, sportivi de performanță, oameni de televiziune, jurnaliști, oameni de afaceri, care au făcut echipă cu modele de viață în scaune rulante, defilând împreună în creacții strălucitoare ale designerilor și aducând un omagiu frumuseții ce există în oameni, dincolo de aparențe, după cum menționează Andreea Marin pe pagina de socializare Instagram. 

Vedeta a avut un machiaj impecabil și o ținută elegantă, alcătuită din rochie neagră și sacou alb. (vezi mai multe imagini în galeria foto de mai jos) 

Fanii au lăudat-o în comentarii: „Superbă, te prind culorile astea”; „Frumusețe, eleganță, trandețe”; „Superb îți vine nuanța asta de ruj”;, Frumos machiajul”, „Ce ruj fain”, „Andreea din nou ne surprinde cu o frumusețe de neuitat”, sunt doar câteva dintre reacțiile admiratorilor. 

În timpul evenimentului, Violet a defilat la brațul fratelui ei, Radu Ștefan Bănică. Fata a purtat o rochie lungă, roșie, crăpată pe picior. Mama ei a ținut să-i facă o prezentare în fața publicului: „Violeta Bănică e adolescenta care iubește pianul și compune minunat. Îi place să scrie scenarii. Vorbește engleza, franceza și spaniola. Este un bun orator, ce s-a calificat în competiția de dezbateri în engleză pe teme de cultură generală. Recent a fost aleasă pentru a participa în Statele Unite ale Americii la „Global Leadership Summit”, organizat de fundația lui Tony Robbins”. 

În cadrul evenimentului de la Palatul Parlamentului, Violeta a avut un mesaj în limba engleză pentru oaspeții străini. 

 

Sursă foto: Instagram/ Andreea Marin

Vezi și: 

  • Andreea Marin și fiica ei au strălucit la Gala Atipic Beauty. Fanii au lăudat-o pentru machiajul deosebit

related posts

Modifică setările cookies