Andreea Marinescu, despre vaccinarea obligatorie: „Eu cred în responsabilizarea oamenilor, nu în politica pumnului în gură”


Mamă a doi băieți, prezentatoarea Știrilor dimineții de la PRO TV Andreea Marinescu, e de părere că românii nu au nevoie de o lege care să-i oblige să-și vaccineze copiii.


Andreea Marinescu este adepta vaccinării copiilor pentru protejarea lor de bolile copilăriei. După o experiență neplăcută cu gripa, toată familia ei se vaccinează în sezonul rece, pentru a se pune la adăpost de această boală.

Când vine vorba de impunerea obligativității vaccinării, prin lege, Andreea Marinescu spune că dreptul indivizilor de a alege să fie stăpâni pe propria sănătate este încălcat. Din punctul ei de vedere, alta e soluția.

„Eu cred în responsabilizarea oamenilor, nu în politica pumnului în gură. Nu cred că trebuie să-i forțăm să facă asta, ci în responsabilizarea lor. Adu-le argumente și lasă-i să decidă!”, a declarat Andreea Marinescu pentru Perfecte.ro.

Citește și: Andreea Marinescu, o mamă 3.0: „Ai mei îmi zic că-mi petrec toată viața pe internet”

FOTO: Andreea Marinescu Official

Prezentatoarea Știrilor dimineții de la PRO TV are doi băieți, Vladimir și Armin, pe care i-a vaccinat conform schemei obligatorii de vaccinare. Jurnalista mărturisește că în cazul familiei sale aceasta a fost cea mai bună alegere.

„Cred în grila obligatorie, dar nu în tendința asta de a da sfaturi altora. Eu pot spune cum am făcut la mine acasă, unde cu soțul meu stabilesc regulile casei. Noi am ajuns la concluzia că e bine să respectăm grila obligatorie de vaccinuri din România și, împreună cu pediatrul nostru și cu medicul de familie, stabilim dacă avem nevoie și de altele. Pentru familia mea, vaccinarea e obligatorie”, spune Andreea Marinescu.

Vezi și VIDEO: Andreea Marinescu, doua sarcini cu... greutate

FULLSCREEN
Andreea Marinescu, despre vaccinarea obligatorie: „Eu cred în responsabilizarea oamenilor, nu în politica pumnului în gură”
  • /

related posts

Modifică setările cookies