Andreea Răducan, însărcinată cu al doilea copil. Ce sex va avea bebeluşul


Fosta mare gimnastă Andreea Răducan (35 de ani) să pregăteşte să devină din nou mămică, la aproape doi ani de când a născut primul copil, o fetiţă. 


Multipla campioană mondială şi olimpică a anunţat minunata veste printr-o postare pe Instagram, în care i se poate desluşi burtica de gravidă.

Citește și: Andreea Raducan, mireasa. Cum arata rochia pe care o va purta in ziua cea mare

„Bucurându-mă pentru a doua oară de cel mai minunat sentiment pe care Dumnezeu ni-l oferă nouă, femeilor!”, a menţionat Andreea în limba engleză, mesajul atrăgând imediat numeroase felicitări. 

De asemenea, cu menţiunea „babyboy”, Andreea Răducan n-a lăsat nici un mister asupra sexului bebeluşului, un băieţel. Ea este căsătorită din 2016 cu omul de afaceri Daniel Tandreu, cei doi devenind părinţi pentru prima dată în septembrie 2017, atunci când a apărut pe lume Amira Sophia.

Andreea Răducan este în prezent preşedinta Federaţiei Române de Gimnastică, post pe care l-a preluat în urmă cu doi ani. Cariera sa de gimnastă a fost marcată de scandalul de dopaj de la Jocurile de Olimpice de la Sydney (2000), atunci când i-a fost retrasă medalia de aur în proba individuală din cauza unei banale pastile de nurofen.

Foto: Facebook

Vezi și: Andreea Raducan si-a botezat fetita

FULLSCREEN
Andreea Răducan, însărcinată cu al doilea copil. Ce sex va avea bebeluşul
  • /

related posts