Andreea Raicu, dezvăluiri din perioada în care a fost în depresie. Cum a reușit să se vindece


Andreea Raicu (42 de ani), una dintre cele mai apreciate vedete din România, a dezvăluit în cadrul emisiunii Vorbește Lumea cum a reușit să se vindece de depresie. 
 


Depresia a devenit, din păcate, din ce în ce mai frecventă la nivelul societății și tot mai mulți oameni sunt afectați. Mulți dintre cei care se confruntă cu această boală ajung, de cele mai multe ori, mult prea târziu la ajutor de specialitate. Andreea Raicu, fostă prezentatoare TV, a fost invitată în platoul emisiunii Vorbește alături de psihologul Cristian Andrei, unde a vorbit deschis despre cea mai grea perioadă prin care a trecut: depresia. 

Citește și: Andreea Raicu se destăinuie: ”Cum mi-am ales iubitul”

"Am mers la terapie  pentru că nu mai aveam chef de viață, nu mai aveam energie să fac lucruri. Cumva, îmi pierdusem tot drive-ul. Nu mai aveam niciun fel de direcție. Nu aveam energie să mă ridic din pat, să fac lucruri"

"Am avut senzația că pot să le rezolv singură  pentru că sunt un om destul de puternic  și pot tot, ceea ce este o prostie, pentru că putem să facem niște lucruri până la un punct. Oricât de mult am încerca să citim, să stam de vorbă cu prieteni, cred că  dintr-un anumit punct ai nevoie de ajutorul unui om specializat. Sunt lucruri pe care tu nu ai cum să le vezi sau pe care nu știi cum să le rezolv".

Vezi continuarea în materialul de mai jos:

Sursa foto: Facebook

related posts

Modifică setările cookies