Andreea Raicu lansează o nouă colecție de rochii special create pentru perioada sărbătorilor


Andreea Raicu anunță lansarea Andreea Raicu Collection, o colecție capsulă de piese vestimentare special create pentru perioada sărbătorilor. 

Tag-uri: #Andreea Raicu

Prin această colecție, Andreea și-a dorit să transpună și în plan stilistic valorile pe care și-a construit brandul: nevoia de echilibru, de naturalețe, de simplitate. Fiecare piesă creată are la bază o eleganță clasică, atemporală, un stil pe care, de altfel, Andreea îl preferă în viața ei de zi cu zi. 

”Știam că voi aduce bucurie multor femei din comunitatea mea cu vestea că voi lansa o nouă colecție de haine. Mi-am dorit să îți pot face un cadou de sărbători de care să te bucuri, care să te ajute să te simți feminină și încrezătoare în tine, pentru că aceasta este dorința din spatele colecției de haine Andreea Raicu. Le-am creat cu dragoste și bucurie pentru fiecare dintre voi, pentru momentele importante din această perioadă. Este o colecție capsulă pentru sărbători, în care vei găsi ținute pentru birou, dar și rochii de seară pentru petrecerile de Crăciun și Revelion”, a spus Andreea Raicu.

Colecția este formată din 8 modele de rochii și un model de fustă și de cămașă, toate fiind disponibile pentru comandă și precomandă în magazinul online al Andreei Raicu: shop.andreearaicu.ro. Printre materialele folosite se numără catifeaua, pielea ecologica, stofa, paietele, neoprenul și viscoza, iar culorile alese sunt perfecte pentru sezonul de iarnă: roșu intens, verde smarald, auriu strălucitor, dar și mult negru și alb, atât de elegante și la baza oricărei garderobe clasic-feminine. 

Design-ul, elegant și minimalist, dar și retro-romantic, este inspirat de femeia care caută un stil, nu doar trenduri pasagere. Lungimea midi este predilectă, iar rochiile au tipare feminine și contemporane în același timp, accesorizate cu detalii delicate, dar de efect, care adaugă personalitate: mâneci decorate cu pene și perle atașate la guler.

Vezi și: Andreea Raicu și-a lansat un program de mentorat pentru femei

FULLSCREEN
Andreea Raicu lansează o nouă colecție de rochii special create pentru perioada sărbătorilor
  • /

related posts

Modifică setările cookies