Andreea Raicu, senzațională în vacanță, în costum de baie


La 43 de ani, Andreea Raicu arată senzațional și continuă să demonstreze asta. 
 


După ce a pozat nud, într-o ședință foto plină de romantism și mister, Andreea a apărut, de data aceasta în vacanță, într-un costum de baie cu imprimeu leopard.
 
 
Cu toate că mulți o consideră perfectă, Andreea își îmbrățișează și imperfecțiunle, după cum a scris alături de o poză needitată:
 
"Când te uiți pe Instagram și vezi toate pozele perfecte cu femei cu tenuri impecabile, ești tentată să îți editezi și tu fotografiile, nu? Și chiar o faci de cele mai multe ori probabil. Nu vrei ca tocmai tu să fii cea care arată diferit și nu neapărat în bine.

Recunosc că și eu am avut fix pentru o secundă același impuls cu această fotografie când am văzut petele și ridurile pe care le-am făcut de la soare în ultimele zile. Poate că nu se văd atât de bine, dar sunt acolo.

Dar adevărul este că așa arată tenul meu în acest moment, după o săptămâna în care m-am expus la soare, în cele mai multe zile până în ora 11,30, și m-am dat cu o mulțime de creme din geantă mea deja faimoasa, plină cu tot ce vrei și nu vrei, creme, cremute, loțiuni, uleiuri, ape sau spray-uri de toate felurile.

Ador soarele, dar relația cu el este foarte pasională și ies scântei uneori. Și chiar și atunci când te expui la soare cu grijă, vreau să știi că nu este cel mai bun prieten al pielii tale."
 

 
Andreea a mai declarat în trecut, la Teo Show, că pe ea nu o afectează părerile altora și că le respectă opiniile:

"Pe mine nu mă mai deranjează comentariile din social media atâta vreme cât eu sunt asumată cu ce postez. Nu îmi pasă. Părerile oamenilor sunt părerile oamenilor despre ei. În momentul în care cineva vorbește urât despre mine, are o problemă cu el, n-are o problemă cu mine.”
 

Pe VOYO poți urmări emisiunile preferate cu 24 de ore în avans. Vezi și noua ofertă de filme și seriale, doar pe  voyo.ro

VEDEȚI MAI MULTE IMAGINI ÎN GALERIA FOTO

PE PRO TV PLUS PUTEȚI VEDEA ÎNTREBAREA MESEI ROTUNDE:

FOTO: ANDREEA RAICU INSTAGRAM

related posts

Modifică setările cookies