Andreea Raicu, super sexy în costum de baie. Cum a fost surprinsă vedeta în Maldive


Andreea Raicu s-a întors recent dintr-o vacanță exotică, petrecută într-un resort de cinci stele, în Maldive. La 43 de ani, fosta prezentatoare și model arată impecabil. 


Andreea a profitat de câteva zile libere și a decis să-și petreacă începutul anului 2021 într-o țară însorită. Vedeta și-a dorit să se bucure de apele calde ale Oceanului Indian și de clima superbă din Insulele Maldive. Așa cum a menționat în Instastory, avea nevoie de liniște și de un restart, pentru a începe noul an într-o formă perfectă.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andreea Raicu (@araicu)

Andreea și-a bucurat fanii și cu câteva fotografii de pe plajă, iar aceștia i-au scris zeci de mesaje. ”Chiar nu știam că arăți atât de bine în costum de baie, ”Arăți superb. Felicitări”, ”Ești mortala ! Nu-mi vine să cred, te știu de ceva ani, ești o dulceață!”, i-au scris unii admiratori. 

Într-o altă fotografie, Andreea apare întinsă pe plajă, purtând un costum de baie negru, cu un decolteu generos.  Cu un bronz perfect și o siluetă de sirenă, vedeta a atras imediat atenția internauților care i-au dat mii de like-uri. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andreea Raicu (@araicu)

Se pare că vedeta a avut o vacanță comună cu bunul ei prieten Virgil Ianțu, care a postat pe Instagram imagini cu același peisaj. Fanii au observat imediat și le-au dorit concediu plăcut. Prezentatorul TV a fost împreună cu familia sa, dovadă fiind pozele împărtășite de fiica lui Jasmina. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by jas (@jasmine.iantu)

 

Sursă foto: Instagram araicu

Vezi și: Andreea Raicu... dă din casă

 

 

related posts

Modifică setările cookies