Andreea Sasu, explozivă în Mykonos cu iubitul fotbalist


Fotomodelul Andreea Sasu (29 de ani), o româncă stabilită de mulți ani în Italia, încearcă să-și găsească liniștea pe plan sentimental.


După o perioadă agitată, în care a avut mai multe relații de scurtă durată, Andreea are planuri mari cu fotbalistul Riccardo Saponara, cei doi aflându-se în aceste zile într-o vacanță romantică, în insula Mykonos din Grecia.

După despărțirea de celebrul stilist Philipp Plein, în 2017, Andreea a încercat în mai multe rânduri să-și refacă viața amoroasă. Numai de la începutul anului, românca născută la Pașcani s-a afișat alături de mai mulți bărbați, care au încercat pe rând să-i intre în grații frumoasei brunete. 

Mai întâi au apărut în zvonuri în presa tabloidă din Italia privind o relație mai mult decât amicală între Andreea și unul dintre piloții din Mondialul de motociclism, Andrea Iannone. Apoi, pe covorul roșu de la Cannes, Andreea Sasu a făcut furori la brațul lui Jeremy Meeks, cunoscut mai degrabă cu titulatura de „deținutul-fotomodel”. De asemenea, pe pagina sa de Instagram, românca are câteva fotografii de cuplu în compania lui Jack Bedirian, un alt stilist care colaborează cu Philipp Plein.

Ei bine, în toată această perioadă, în umbră a stat fotbalistul italian Riccardo Saponara (27 de ani), aflat în proprietatea Fiorentinei, dar care a jucat în ultimul an la Sampdoria Genova. Cei doi se cunosc de mult timp, dar n-au fost văzuți niciodată împreună, limitându-se să-și arunce „bezele” unul altuia pe rețelele de socializare. 

Până săptămâna trecută, când Andreea și Riccardo au decis să nu se mai ascundă, plecând împreună în insula grecească Mykonos, acolo unde s-au pozat ca doi proaspăt îndrăgostiți. De altfel, se pare că Andreea Sasu e decisă să-și întemeieze o familie, iar Saponara e prima opțiune în acest sens.

related posts

Modifică setările cookies