Andreeea Esca și-a vizitat fiica în Londra. Unde a dus-o Alexia pe mama sa


Andreea Esca și-a petrecut weekend-ul în Londra, alături de Alexia și Aris, cei doi copii pe care îi are cu omul de afaceri Alexandre Eram.

Tag-uri:

Prezentatoarea și-a vizitat fiica în Londra, acolo unde s-a mutat în urmă cu trei luni pentru a urma cursurile unei prestigioase facultăți din Regat. 

Andreea Esca a fost însoțită de Aris, fratele mai mic al Alexiei. 

Cei trei au luat la pas Londra, iar Alexia i-a dus pe mama și fratele ei să vadă Hyde Park, unul dintre cele mai mari parcuri din Londra, care în această perioadă e și unul dintre cele mai frumos decorate locuri din oraș.

Alexia urmează cursurile UCA (University for Creative Arts) și de aproape trei luni locuiește la cămin, ca orice alt student. 

În urmă cu câteva săptămâni Alexia a decis să le și arate fanilor săi de pe YouTube cum arată camera de cămin în care locuiește.

În căminul Alexiei există un mini-cinematograf, un sky bar, sală de biliard și sală de sport. De asemenea, pe pereții camerei de cămin în care stă Alexia se pot vedea fotografii cu Andreea Esca, dar și cu iubitul ei, cântărețul Mario Fresh.

„[...] am început să mă obișnuiesc. Îmi place că aici sunt foarte mulți oameni diferiți și că învăț foarte multe lucruri noi. Facultatea este foarte tare.”, spune Alexia în filmulețul de mai jos.

FULLSCREEN
Andreeea Esca și-a vizitat fiica în Londra. Cum .....
  • /


related posts