Andrei Aradits: "Ai mei au divorțat și am stat la un cămin săptămânal! Eu stăteam acolo și plângeam și îmi era frig și urât"


În cadrul unui podcast moderat de Jorge - Vorba lu' Jorge, actorul a anunțat că a divorțat, dar a vorbit și despre relația cu băiatul său și despre momentele mai puțin fericite din copilăria sa. 

Tag-uri:

Andrei Aradits crede că rănile sufletești din copilărie au reapărut la maturitate și l-au dus, ca adult, la despărțire:

„Ai mei au divorțat atunci când eram foarte mic și cred că am stat o iarnă la un cămin săptămânal. Am de acolo unele dintre cele mai triste amintiri din copilăria mea.”

"Am aproape 50 de ani, fac în curând o jumătate de secol. Cu toate acestea, mi-am dat seama că am un reflex imbecil la autoritate. O rebeliune din asta adolescentină. Primul meu gând e să mă opun. Primul instinct e să zic nu. Ai mei au divorțat, eram mic, dar nu îmi amintesc să mă simt abandonat atunci. La căminul ăla am stat poate un an. (...) Ne puneau Miunel și Bălănel și toți copiii râdeau și eu stăteam acolo și plângeam și îmi era frig și urât. Și îmi aduc aminte la dușuri veneau și ne spălau, ne spălau ca pe vite și apa era întodeauna prea fierbinte și spuneam că frigea și îmi spuneau, hai gata! (...) Cred că un an am stat, îmi aduc aminte cu furie. (...) La căminul săptămânal, mama mă lăsa marți și mă lua vineri.  "
 
 
Actorul a avut o căsnicie de 17 ani cu mama băiatului său, Eric și, deși a mai vorbit despre probleme în relație în trecut, a spus mereu că au fost depășite. Actele de divorț au fost depuse încă din luna septembrie a anului trecut.
 
„ Am divorțat, asta e! Pe 13 sau pe 15 martie e înfățișarea. Ea în India de vreo 6 luni. Doar eu cu Eric suntem. Eric a fost nasol o perioadă. Mi-am făcut griji, are Bacul acum și mă gândeam că eu, în locul lui, aș fi folosit scuza asta. E mai deștept de atât… și am stat de vorbă cu el și a zis: „ok, nu-ți permiți treaba asta”. E mult mai deștept decât mă așteptam. Cred că e mai deștept decât eram eu la vârsta lui. E mai înțelept! Am o doză de bezmeticeală pe care încă o car după mine. Am fost și la psiholog cu el, da."
 
"(…) Și mie îmi pare rău. Voiam să-ți zic o chestie amuzantă pe treaba asta. Am depus actele de divorț în septembrie și termenul s-a dat abia acum. La Judecătoria Buftea e Groapa Marianelor pentru dosare, pentru că nu e digitalizată.(...) Voiam să termin chestia asta, dacă tot am început și asta era direcția… Cred că dacă lucrurile se termină, e bine să le lași să se termine frumos, cauterizat și civilizat. Dacă vom reuși asta, rămâne de văzut. În podcastul următor.”
 
„Azi am fost prima oară la psiholog. Am căutat validare de la psiholog. Lasă, că și pe Tinder am căutat validare. Da, dar am renunțat între timp. Dar știi de ce aveam nevoie, de validarea faptului că uite, la 50 de ani încă mai sunt posibil."

FOTO: FACEBOOK ANDREI ARADITS 

Vezi și video:

related posts

Modifică setările cookies