Andrei Ștefănescu și soția lui, Antonia, au divorțat după șapte ani de relație


Andrei Ștefănescu, membrul trupei Alb Negru, a anunțat că el și soția lui, Antonia Șefănescu, au divorțat după șapte ani de relație.


Deși erau împreună de șapte ani și aveau abia un an de când s-au căsătorit, Andrei Șefănescu și Antonia au decis să divorțeze. Cei doi au împreună un băiețel, Ayan, care a rămas în custodia mamei. Artistul a făcut anunțul pe facebook, dezvăluind că această decizie a fost luată de comun acord.

"Dragii noştri, după cum bine ştiţi, mereu am fost discreţi cu evenimentele din familia noastră, lucru pe care l-am făcut şi acum. Din respect pentru voi am hotărât că este momentul să vă informăm despre situaţia noastră, pentru a nu exista neînţelegeri. După 7 ani de relaţie, o poveste frumoasă de dragoste şi o minune de copil, am ajuns la final, drumurile noastre s-au separat. Mai exact la mijlocul acestei veri am luat decizia de a ne despărţi. În luna septembrie am finalizat divorţul la notar pe cale amiabilă şi am căzut de acord asupra tuturor deciziilor care îl privesc pe Ayan şi nu numai. Antonia şi Ayan locuiesc în continuare în casă noastră, îi vizitez aproape zilnic şi ne petrecem timpul împreună. Puiul este bine şi fericit şi ne asigurăm zi de zi ca această schimbare să nu îl afecteze. Am ales să facem această tranziţie departe de ochii şi părerile celor din jurul nostru, pentru binele şi liniştea atât a noastră, cât şi a lui Ayan. Ştim că această decizie va uimi pe toată lumea care ne îndrăgeşte şi care ne-a fost alături de-a lungul anilor, însă amândoi suntem bine şi ne înţelegem foarte frumos în ciuda despărţirii noastre, lucrurile merg înainte la fel că până acum. Chiar dacă nu vom mai parcurge viitorul mâna de mâna, o vom face umăr lângă umăr pentru binele şi fericirea lui Ayan. Tocmai de aceea să nu va mire că vom petrece mult timp împreună şi că vom avea diferite activităţi împreună cu Ayan, familiile noastre şi prietenii noştri. În vieţile noastre se aşterne liniştea, de aceea va rugăm să respectaţi discreţia cu care am parcurs lunile acestea”, a scris artistul. 

Andrei Ștefănescu nu se află la primul divorț

Artistul a mai fost căsătorit în trecut,  cu Sylvia, dar relația lor s-a terminat într-un mod neașteptat, după ce Andrei a fost înșelat. Astfel, a decis să divorțeze.

Sursă foto: Instagram Andrei Ștefănescu

Vezi și: TikTok dă trendul în muzică!
 

related posts

Modifică setările cookies