Angelina Jolie are o sosie în România la SMURD! Giorgiana e medic, e pur și simplu superbă și seamănă izbitor cu actrița


Frumoasa Angelina Jolie e admirată de milioane de bărbați de pe tot globul, care visează la ea, dar și de milioane de femei care și-ar dori să îi semene.


Unele doamne și domnișoare sunt norocoase și au anumite trăsături asemănătoare, dar puține îi seamănă izbitor. În România, puteți găși o copie fidelă a Angelinei unde v-ați aștepta mai puțin! La SMURD! Frumoasa Giorgiana Matei, medic talentat, dar foarte discretă, ar fi rămas în anonimat dacă nu i s-ar fi luat interviu, în această perioadă a pandemiei, la DIGI24.

PUTEȚI VEDEA MAI MULTE FOTOGRAFII CU CELE DOUĂ FRUMOASE ÎN GALERIA FOTO DE MAI JOS

Tânăra medic e focusată pe meseria nobilă aleasă și nu e  foarte prezentă pe rețelele de socializare! Dimpotrivă, rămâne discretă și nu pare că vrea să devină celebră în baza calităților fizice. Totuși, e greu să nu o admiri!

În plus, merită toată admirația pentru meseria pe  care o face la Serviciul Mobil de Urgență, Reanimare și Descarcerare. SMURD este o unitate de intervenție publică integrată de importanță strategică, ce are în structura sa echipe integrate de reanimare, specializate în acordarea asistenței medicale și tehnice de urgență, precum și echipe cu personal paramedical, specializat în acordarea primului ajutor calificat.  

PE PRO TV PLUS PUTEȚI VEDEA EMISIUNILE PREFERATE

FOTO:GETTY/DIGI 24/FACEBOOK MATEI LOREDANA GIORGIANA, Republica.ro

related posts

Modifică setările cookies