Angelina Jolie, declarații surprinzătoare despre lupta pentru custodia celor șase copii: "Mă gândesc adesea dacă am făcut ce trebuie" 


Angelina Jolie și Brad Pitt au divorțat în anul 2019, însă bătălia pentru custodia celor șase copii continuă. Angelina Jolie își dedică o bună parte din timp creșterii acestora și consideră că este departe de a se numi o mamă perfectă!


Cei șase copii ai Angelinei și Brad Pitt se află constant în atenția publicațiilor din întreaga lume, iar lupta pentru custodia lor este un subiect controversat. Procesul se află încă în desfășurare, iar Angelina Jolie susține că, uneori, se îndoiește de faptul că ar fi o mamă bună.

Actrița declară că în fiecare zi învață lucruri noi de la copiii săi și este încântată pentru faptul că le poate fi alături la fiecare pas. „Sunt destul de dură cu mine şi mă gândesc adesea dacă am făcut ce trebuie, dacă am spus ce trebuie în ceea ce îi priveşte pe copiii mei”, a declarat Angelina.

“Tocmai pentru că sunt atât de mulţi, ei au un efect mare unii asupra altora. Şi nu e ca şi cum eu sunt şefa lor”, explică actriţa. “Sunt foarte sinceră cu copiii mei. Şi foarte umană. (…) Am şase persoane foarte diferite în casa mea. Şi sunt foarte încântată de toate etapele, sentimentele, curiozităţile pe care le au. N-ai cum să-ţi dai seama cine sunt ei dacă nu îi însoţeşti în călătoria lor, dacă nu evoluezi alături de ei”, a precizat vedeta.

Sursă foto: Gettyimages 

Vezi și: Hamsterul care investește în cryptomonede

related posts

Modifică setările cookies