Angelina Jolie, donație generoasă pentru doi băieței care vindeau limonadă


Doi puștani din Londra, în vârstă de 6 ani, care strângeau bani pentru copiii din Yemen, au avut parte de surpriză vieții lor.

Tag-uri:

Recent, aceștia au primit o donație ”extrem de generoasă” din partea actriței Angelina Jolie, dar și o scrisoare în care aceasta le mulțumea pentru eforturile lor.

Actrița de 45 de ani a aflat despre cei doi băieți, cei mai buni prieteni, în vârstă de 6 ani, care vând limonadă pentru a strânge bani pentru copiii din Yemen, afectați de război.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Thank you so much for the message Angelina Jolie ???? #yemen #lemonaidboys #yemencrisis #angelinajolie

A post shared by Ayaan & Mikaeel (@lemonaidboys) on

Aceasta le-a trimis un cec ”extrem de generos”, dar și o scrisoare de mulțumire. ”Dragă Ayaan și Mikaeel, mulțumesc pentru ceea ce voi și prietenii voștri fac pentru a-i ajuta pe copiii din Yemen”, a scris Angelina Jolie în biletul adresat lui Ayaan Moosa și Mikaeel Ishaaq. „Îmi pare rău că nu pot să cumpăr limonadă de la voi, dar totuși mi-ar plăcea să fac o donație pentru standul vostru”.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ayaan & Mikaeel (@lemonaidboys) on

Prin intermediul contului lor de Instagram, LemonAid Boys, puștii i-au mulțumit Angelinei pentru donație, spunând că o așteaptă cu un pahar cu limonadă data viitoare când vine în Londra. 

Ayaan, Mikaeel și familiile lor nu au dezvăluit care este suma exactă pe care au primit-o din partea actriței, dar strângerea lor de fonduri a ajuns la aproape 76.000 de dolari. 

Foto: Instagram, Profimediaimages.ro

Jorge, despre cel mai bine păstrat secret de la PRO TV! ”E șocant! E chiar șocant” 

FULLSCREEN
Angelina Jolie, donație generoasă pentru doi băieței care vindeau limonadă
  • /

related posts

Modifică setările cookies