Angelina Jolie, într-o ținută care i-a făcut pe fani să se uite de două ori


În ultimii ani, Angelina Jolie a devenit una dintre cele mai discrete vedete de la Hollywood. Desi încearcă să nu mai atragă atenția tabloidelor prin ceea ce face, rămâne totuși ținta numărul 1 pentru paparazzi.  


Vedeta a fost surprinsă în timp ce ieșea dintr-un salon de înfrumusetare din Los Angeles, într-un outfit negru, ce părea mai degrabă o pijama. Maioul din satin cu danteluță i-a făcut pe fani să se uite de două ori :)

Felul în care acesta este croit creează o iluzie optică: vedeta pare că nu poartă sutien și ai senzația că i se disting formele prin materialul fluid. Dar, cum spuneam, este doar o iluzie optica )

Pentru fanele stilului Angelinei Jolie, e bine de știut că maioul aparține brandului francez Iro și costă în jur de 200 de euro.

Actrița în vârstă de 44 de ani a anunțat de curând că va juca în unul dintre următoarele filme marca Marvel -  The Eternals. Aceasta se alătură unui cast excepțional -  Richard Madden, Salma Hayek și Kumail Nanjiani. Filmul urmează să apară în cinematografe în toamna anului viitor.

FULLSCREEN
Angelina Jolie, într-o ținută care i-a făcut pe fani să se uite de două ori
  • /

related posts