Angelina Jolie revine la imaginea de sex simbol. Actrița a strălucit pe covorul roșu


Angelina Jolie a fost imaginea perfecțiunii pe covorul roșu, la premiera The Eternals de la Roma. Actrița a fost însoțită de două dintre fiicele sale, Shiloh și Zahara. 


Angelina Jolie a luat o pauză de la rochiile negre și maro și a strălucit, la propriu și la figurat, la Festivalul de Film de la Roma. Actrița a impresionat într-o ținută argintie cu umerii goi, de la Atelier Versace. Și-a lăsat la vedere tatuajele sexy de pe spate și a pozat veselă în fața paparazzilor.

 

Shiloh a renunțat la hainele băiețești și a arătat ca o adevărată domnișoară într-o little black dress, pe care a combinat-o cu teniși. 

 

După ce a purtat o rochie de Oscar la premiera din Los Angeles, Zahara a fost, din nou, întruchiparea eleganței într-o ținută de inspirație grecească.

VEZI SI: Fiicele Angelinei Jolie și ale lui Brad Pitt au devenit adevărate domnișoare. Shiloh, transformare spectaculoasă

Actorii din Game of Throne , Kit Harington și Richard Madden, care joacă și ei în The Eternals, au fost chipeși în costume negre. Ce-i drept, Harington a atras câteva priviri nedumerite cu cordonul său : )

 

Angelina Jolie pare să fi trecut de “pasa neagră” de după divorțul de Brad Pitt. A început să iasă din nou la întâlniri, iar paparazzii au fotografiat-o deja în compania a doi barați – artistul The Weeknd și fostul ei soț, actorul Jonny Lee Miller.

 

Sursa foto: GETTY IMAGES

related posts

Modifică setările cookies