Angelina Jolie și Brad Pitt au petrecut trei ore împreună. Ce hotărâre inedită au luat


Angelina Jolie și Brad Pitt s-au întâlnit față în față, săptămâna trecută, după doi ani de când au începutul procesul de divorț.


Pe 30 ianuarie, cele două staturi au petrecut trei ore în cabinetul unui avocat din Beverly Hills. 

Citește și: Zahara, fiica Angelinei Jolie, a împlinit 14 ani. S-a transformat într-o domnișoară superbă

”S-au mai văzut față în față, nu este prima oară”, a declarat o sursă pentru Us Weekly. ”Întâlnirea este parte a procesului de a regla lucrurile privind copiii și divorțul dintre ei”.

Angelina și Brad au împreună șase copii: Maddox (17 ani), Pax (15 ani), Zahara (14 ani), Shiloh (12 ani) și Vivienne și Knox (10 ani). 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Angelina Jolie/Brad Pitt Fan (@angiejoliepitt) on

Actorii au avut o relație romantică timp de șapte ani, înainte de a se căsătorit în 2014. Doi ani mai târziu, Angelina Jolie a intentat divorț, invocând diferențe ireconciliabile. 

Cuplul a ajuns la un acord în ceea ce privește custodia copiilor, la finalul anului trecut, după mai bine de doi ani de negocieri. 

În timp ce mariajul lor s-a încheiat, relația de afaceri dintre ei continuă.

Astfel, în curând, Angelina Jolie și Brad Pitt vor lansa împreună un nou vin rosé, Studio By Miraval. Se pare că Brad însuși s-a ocupat de crearea noului cupaj și chiar a luat parte la recolta din luna septembrie a anului trecut.

Deși sunt despărțiți, Brad și Angelina nu au nicio intenție să vândă Chateau Miraval, proprietatea pe care o dețin amândoi în Franța, plănuind să o lase moștenire copiilor lor.

”Este o investiție pentru familia lor și pentru copii. Avem planuri pe termen lung și tocmai am lansat un sortiment de rosé cu numele nostru: îmbuteliat de Pitt, Jolie și Perrin”, a declarat Charles Perrin, viticultor la Chateau Miraval. 

Foto: Getty
 
Vezi și: Ce se va întâmpla săptămâna viitoare, în FERMA
 related posts