Anghel Iordănescu are o fiică superbă! Maria are 24 de ani și a cochetat cu televiziunea


Fără doar și poate, Anghel Iordănescu este unul dintre cei mai cunoscuți antrenori din istoria fotbalului românesc, reușind să ducă atât naționala României, cât și echipa Steaua București, pe culmile succesului.


Cu Anghel Iordănescu antrenor, Steaua a reușit să cucerească Supercupa Europei în anul 1987, iar cu el la cârma naționalei, Generația de Aur condusă din teren de Gheorghe Hagi a ajuns până în sferturile Campionatului Mondial din SUA, în anul 1994.

Chiar dacă el este cunoscut de o țară întreagă, puțină lume știe că Tata Puiu, așa cum a fost poreclit, are patru copii, Edward, Andrei, Alexandru și Maria, primul dintre aceștia călcându-i pe urme și ajungând antrenor, printre echipele pe care le-a antrenat regăsindu-se CFR Cluj, ȚSKA Sofia și Astra Giurgiu.

Dintre cei patru copii pe care îi are Anghel Iordănescu, și fiica lui, Maria, a devenit persoană publică, lucrând pentru o perioadă de timp la o televiziune din Capitală, dar cochetând și cu moda. În vârstă de 24 de ani, vârstă pe care a împlinit-o în urmă cu doar câteva luni, Maria Iordănescu a decis până la urmă să părăsească presa și a devenit o prezență destul de rară și pe rețelele de socializare, având însă multe poze publice pe Facebook.

foto: Facebook Maria Iordănescu

Vezi și: How to TikTok, episodul 1

related posts

Modifică setările cookies