Anna Lesko a dezvăluit cum se menține în formă: „Nu toată lumea poate”


Peste doar câteva luni, Anna Lesko va împlini 44 de ani, însă artista demonstrează în continuare că, pentru ea, vârsta este doar un număr.

Tag-uri: #Anna Lesko

Considerată ca fiind una dintre cele mai frumoase femei din showbiz-ul românesc, cântăreața născută la Chișinău a vorbit recent, într-un interviu pentru Viva, despre modul în care se menține în formă.

„Am 43 de ani, dar cred că este vorba și despre AND. Însă pe lângă asta vin și multe alte accesorii: dorința și motivația permanentă de a arăta bine, de a fi sănătos atât fizic, cât și psihic. Diete nu țin, am una singură de detoxifiere a ficatului. Cea cu miere și lămâie, e ca un fel de limonadă, practic te hidratezi toată ziua, dar nu ai voie să mănânci nimic. Este o cură drastică, între 7 și 14 zile. Nu toată lumea poate să o țină. Eu o fac o dată sau de două ori pe an. Eu nu cred în cure, eu cred într-un stil de viață echilibrat, într-o alimentație sănătoasă. Trebuie să recunosc că nu mă abțin de la pofte, dar mănânc în cantități mici. Dulce nu prea mănânc și cred că asta contează foarte mult. Am făcut sport mereu, l-am întrerupt aproximativ acum trei ani și m-am reapucat acum trei luni, sunt o fire activă, am arderile bune”, a spus Anna Lesko.

Vezi și: Secretul tinereții veșnice a fost descoperit

  • Anna Lesko a dezvăluit cum se menține în formă: „Nu toată lumea poate”

related posts

Modifică setările cookies