Anna Lesko a renunțat din nou la sutien: “Nu sunt un exemplu de urmat”


Este, fără doar și poate, una dintre cele mai frumoase artiste din România, iar în ultimul timp Anna Lesko pare că profită din plin de acest lucru.


De câteva luni, cântăreața postează pe rețelele de socializare fotografii în care apare topless sau nud, având corpul acoperit doar partial cu anumite obiecte vestimentare.

În urmă cu doar câteva ore, Anna Lesko a postat pe Instagram un nou set de imagini sexy, în care nu poartă sutien, în dreptul sânilor folosind un program de editare, pentru a nu ve vedea prea mult. Alături de fotografii, ea a scris și un mesaj pentru fani, prin care anunța că nu este un exemplu de urmat:

“Nu sunt un exemplu de urmat! Cu trecerea timpului, nu mă mai simt de parcă ar trebui să mă justific. Suntem diferiți și frumoși în felul nostru. Poți ține cont de anumite aspecte, să vezi dacă rezonează în context cu tine. Poate ce mie îmi priește, pe tine te dezavantajează. Femeile care se dau drept exemplu și se bat cu pumnii în piept că sunt demne de urmat în toate cele nu-mi prezintă încredere. Am întâlnit suficiente la viața mea. Astăzi, ea, dacă este "combinată" cu un fotbalist, o vei vedea negreșit pe stadion, în plină acțiune. După, se îndrăgostește de altul, un actor. O vei vedea în public aplaudând cel mai zgomotos posibil. S-a despărțit și de acesta și s-a îndrăgostit de un patron de club. O vei vedea non-stop acolo, să nu-i scape ceva. Dacă o întrebi, îți va răspunde că știe bine direcția. Dar, în realitate, este foarte derutată. În fine, ca să scurtez, fii mai inventivă de atât! Fii mai dibace. Urmărește fenomenul, ce se întâmplă în jurul tău. Analizează-te pe tine în diferite contexte. Urmărește-te pe tine, nu pe cineva! Și atunci ai să te îndrăgostești de tine”

Vezi și: Anna Lesko aduce savoare și-n bucate

FULLSCREEN
Anna Lesko a renunțat din nou la sutien: “Nu sunt un exemplu de urmat”
  • /

related posts