Anna Lesko, despre relația eșuată: ”Începi să dai "raport" unde ești, cu cine ești, ce faci...”


La finalul acestei veri, Anna Lesko s-a despărțit de bărbatul care i-a fost alături în ultimii opt ani.

Tag-uri: #Anna Lesko #iubit

Anna și DJ Vinnie, pe numele real Adrian Neniță, au avut parte de o relație discretă, departe de ochii lumii. Cei doi au împreună un copil, în vârstă de cinci ani.

Citește și. Anna Lesko, mesaj pentru toate persoanele care o critică: "Eu nu sunt vulgară. Sunt senzuală, cu un sex appeal puternic, asumat"

Povestea lor de iubire s-a destrămat însă după opt ani.

Motivul despărțirii nu a fost precizat clar, însă recent artista a postat pe o rețea de socializare motivele care duc la inevitabilul sfârșit al unei relații sentimentale.

”E drăguț la început:). Se mută împreună. Fac cunoștință cu obiceiurile, gusturile, preferințele fiecăruia, ciudățeniile fiecăruia. Lui îi place pâinea arsă la micul dejun, iar ea face pipi cu ușa deschisă larg la baie. Unele obiceiuri înveți să le accepți iar altele sunt ofensive, pur și simplu enervante.Se creează rutina.

Devin familiari și crește sentimentul de siguranță. Începi să dai "raport" unde ești, cu cine ești, ce faci,ce vei face în următoarele 10 minute și până când vă veți vedea la sfârșitul zilei etc...Familiaritatea asta de multe ori se dovedește a fi un anti-afrodiziac”.

Vezi și: Anna Lesko aduce savoare și-n bucate

FULLSCREEN
Anna Lesko, despre relația eșuată: ”Începi să dai "raport" unde ești, cu cine ești, ce faci...”
  • /

related posts