Anna Lesko, mesaj din autoizolare: „Nu-mi vine să pun o bluză pe mine și să îmi fac o poză”


Pandemia de coronavirus se răspândește rapid la nivel global, iar populația din toate țările afectate de virus este îndemnată să nu mai iasă din locuințe.


Și în țara noastră au fost luate anumite măsuri pentru ca răspândirea coronavirusului să fie încetinită și chiar stopată, iar vedetele își îndeamnă fanii, prin intermediul rețelelor de socializare, să stea în case.

După o pauză de aproape trei săptămâni în care n-a mai postat nimic pe Instagram, Anna Lesko și-a anunțat fanii de ce a dispărut de pe rețelele de socializare:

„Am fost întrebată de mulți, în privat, de ce lipsesc cu desăvârșire de pe paginile mele online?! Dragii mei, nu am pățit fizic nimic, sunt întreagă, în schimb emoțional sunt pierdută. Vă las un mesaj care conține o confesiune sinceră, cum că nu am nevoie să mă prefac că totul e ok, când nu este și nu vreau să vă dau poze cu mine doar de dragul de a prinde like-urile, pentru că știu că sunteți majoritatea online și îmi va crește reach-ul... sunt într-o stare reală de cugetare și analiză asupra valorilor, oamenilor care mă înconjoară, atât asupra situație globale care nu ne-a iertat și totodată ne-a egalat și suntem cu toții în aceeași barcă, doar puține lucruri ne mai deosebesc și acelea sunt particulare ca semnele de pe blănița unor maimuțici: educația, spiritul și caracterul... Da, sunt profund îngrijorată și marcată de ce se întâmplă pe plan global și în țara noastră. Nu ascund că am în cap scenarii sumbre și lugubre. Nu îmi vine, sincer vă spun, să pun o bluză pe mine și un pantalon, să zâmbesc și să îmi fac o poză să o postez și să spun ceva, orice acolo în comment, nu pot să mă prefac să vorbesc despre lucruri atât de lipsite de importanță și efemere ca altă dată: haine, obiecte, mașini, mâncare, rujuri, unghii, creme, relație despre EL și Ea etc, un gând am in cap: cât de firavi, sensibili și egali suntem în fața unei Boli! De o săptămână m-am izolat! Citesc o carte dar recunosc nu sunt eu, nu asimilez nimic. Mă uit la un film, văd prin el. Gătesc, nu simt gustul... Mă uit la montaje din viața personala cu ai mei părinți, Adam, persoane dragi mie și mă apucă plânsul cât de liberi și fericiți eram. Acum că știu că nu pot ajunge la ei, la părinții mei, surorile mele, prietenii mei (sunti câtiva doar), îi iubesc mai mult și tânjesc nespus după ei... Deschid televizorul și văd câți oameni sunt smulși din brațele celor dragi de un virus necruțător... Mă uit ore în șir la o pânză goală, vreau să îmi exprim atâtea sentimente în culori dar încă NU POT! Colcăie în mine, sunt ca o furtună încărcată cu diverse mase, vânt, apă, flori și noroi... Aștept să mă liniștesc. P.S știți deja cu toții ce conduită trebuie să adoptați impusă la nivel global! Stați în casă!!!”

Înainte de această postare, celebra artistă postase pe Instagram câteva fotografii realizate la o ședință foto, în care apărea fără sutien, având sânii acoperiți de un sacou care îi punea în evidență bustul generos.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anna Lesko Official (@anna_lesko) on

foto: Instagram Anna Lesko

Vezi și: #StaiAcasă – Arată că-ți pasă! Ruby

FULLSCREEN
Anna Lesko, mesaj din autoizolare: „Nu-mi vine să pun o bluză pe mine și să îmi fac o poză”
  • /

related posts