Anna Lesko, mesaj pentru toate persoanele care o critică: "Eu nu sunt vulgară. Sunt senzuală, cu un sex appeal puternic, asumat"


Anna Lesko a postat pe contul personal de Instagram un mesaj pentru toate persoanele care și-au făcut un obicei din a critica.


Anna Lesko este una dintre artistele care și-a creat o imagine încă de la începutul carierei sale și care mizează foarte mult pe sex-appealul ei. 

"Nu-i așa că este cel mai simplu să arunci cu noroi decât să te confrunți cu profunzimea îndoielilor tale personale. Nu te mai lăsa păcălită de imaginea mea artistică, în aproape 20 de ani de carieră în muzica nu am făcut acest gest, să mi te adresez." a declarat Anna Lesko

Citește și Anna Lesko, în cea mai senzuală fotografie! Cum îşi începe o femeie adevărată ziua de vineri

Eu nu sunt vulgară. Sunt senzuală, cu un sex appeal puternic, asumat, și cu un mesaj artistic, dacă poți să-l citești printre rânduri. Postările mele sunt presărate cu o autoironie, puțin sarcasm, umor și mult fun.”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anna Lesko Official (@anna_lesko) on

Mesajul artistei a fost unul destul de clar pe rețelele de socializare în care explica faptul că fiecare dintre noi trebuie să-și trăiască viața așa cum își dorește și nu cum ne dictează societatea.

Artista este revoltată de faptul că publicul nu ar trebui să mai fie atât de aspru și să aprecieze munca pe care o depune. 

"Cine ești tu să dai sfaturi sau să ai o opinie sau să judeci atât de aspru statutul meu de mamă, darul suprem de la Dumnezeu?! Ce știi tu despre mine?! Nimic! Nu poți forma o opinie despre cineva doar prin prisma meseriei. Scena îmi permite să fiu oricine acolo, să întruchipez cele mai senzuale și adânci stări, vise, mesaje, atât prin melodiile mele, cât și prin limbajul trupulul, coregrafie, scenografie, lumini și atmosferă."

Recent, artista s-a despărțit de iubitul ei, DJ Vinnie după o relație de opt ani de zile și plănuiește ca toată atenția ei să fie asupra fiului ei.

Da, sunt o mamă singură și nu este ușor, îmi câștig existența pe propriile mele speze. Am mare grijă să îi insuflu importanța familiei, rolul meu și al tatălui său în viața lui, chiar dacă nu mai suntem parteneri de viață. Este o meserie frumoasă, care îți aduce multă satisfacție emoțională, dar și foarte solicitantă. Sunt o norocoasă și o luptătoare.”

 

Sursa Foto:  Instagram

Vezi și Anna Lesko aduce savoare și-n bucate

related posts