Anna Lesko s-a apucat de vlogging! Filmată în timp ce făcea baie topless în piscină


În ultimele luni, Anna Lesko pare că a pus pe plan secund cariera muzicală, lansând cea mai recentă piesă, „Bine am reveni”, în luna octombrie.

Tag-uri: #Anna Lesko

De atunci, artista a mai apărut în emisiunile televizate, dar a vorbit despre alte subiecte, cum ar fi vacanțele ei, însă cel mai mediatizat aspect a fost, fără doar și poate, despărțirea de DJ Vinnie, care a avut loc în vara anului trecut.

Pe lângă aparițiile televizate, Anna Lesko a reușit să fie în centrul atenției și datorită postărilor de pe rețelele de socializare. Cântăreața le-a arătat fanilor ei foarte multe fotografii provocatoare, în care apare mai mult goală, decât îmbrăcată. Văzând că aceste imagini prind la public, Anna Lesko pare că a decis să se apuce și de vlogging și a postat în ultimele zile pe contul ei de YouTube mai multe clipuri video la fel de provocatoare ca fotografiile.

În unul dintre vlogguri, Anna Lesko sare în piscină topless și este filmată de echipa ei din spate, pentru a-i pune în evidență posteriorul și pentru a nu i se vedea sânii, în timp ce în alt vlog artista apare acoperită doar de un prosop și mănâncă micul dejun alături de dansatoarele ei, denumirea clipului video fiind una care lasă loc de interpretări: „Ce m-aș face fără ouă?”.

Vezi și: Anna Lesko, despre despărțirea de DJ Vinnie

related posts