Anna Lesko stârnește imaginația fanilor cu fotografiile din vacanță. Cântăreața s-a pozat fără lenjerie intimă


Anna Lesko este fără îndoială una dintre cele mai sexy vedete din România. La 43 de ani, cântăreața se bucură de o formă fizică de invidiat, aparițiile sale pe rețelele sociale fiind mereu apreciate de peste cei 400.000 de fani. Acesta este și cazul cele mai recente fotografii surprinse în vacanța din Italia, în care vedeta pare să fi renunțat la lenjeria intimă.


Zilele trecute, Anna Lesko a stârnit imaginația fanilor cu o fotografie realizată în dormitorul unui resort de lux, din Materă, Italia, în care apare mai mult goală decât îmbrăcată. Acoperită de un halat alb, îmbrăcat într-un mod diferit decât cel normal, vedeta a stârnit imaginația fanilor când a lăsat să se vadă o bună parte din formele voluptoase cu care se mândrește.

Realizată în timp ce își sorbea cafeaua, imaginea lipsită de inhibiții a surprins-o pe Anna Lesko cu picioarele și coapsa la vedere, motiv pentru care fanii au îndrăznit să o întrebe dacă purta chiloți.

"Iar ești fără chiloți?", a întrebat un urmăritor curios, în timp ce alțîi i-au complimentat frumusețea "Emani foarte multă feminitate", "Ești foarte frumoasă și sexy".

Nu este pentru prima dată când Anna Lesko apare în astfel de ipostaze. Conștientă că este posesoarea unei siluete invidiate de multe femei, vedeta nu ezită să pozeze în cele mai sumare ținute sau costume de baie minuscule, menite să îi scoată atuurile în evidență.

Sursă foto: Instagram

related posts

Modifică setările cookies