Anna Wintour NU este cea mai puternica femeie din lumea modei. Vezi care sunt femeile care dicteaza ce haine purtam in fiecare zi


O stim ca fiind cea mai influenta femeie din moda, cea in fata careia chiar si designerii tremura. Cu toate acestea, mitul Annei Wintour si al diavolului care se imbraca de la Prada este distrus de... Diane von Furstenberg. 


Este cea mai influenta persoana din lumea modei. Castiga 2 milioane de dolari pe ani si locuieste in apartamentul lui Coco Chanel de la hotelul Ritz, atunci cand este in Paris. Ea stabileste trendurile si de parerea ei tin cont desigerii atunci cand isi stabilesc creatiile care vor aparea pe catwalk. Nu in ultimul rand, este dusmanul nr 1 al organizatiei PETA. 

Toata povestea ei o poti citi aici: Femei in CTRL - Anna Wintour, diavolul in fata caruia ingenuncheaza toti designerii

Ei bine, in anul 2012 designerul Diane von Furstenberg a depasit-o la capitolul influenta. Ea este cea mai puternica femeie din lumea modei, ocupand locul 33 in topul 100 realizat de Forbes.

Anna Wintour este abia pe locul 51, fiind urmata de Miuccia Prada (locul 67), Gisele Bundchen (locul 83) si Mindy Grossman, CEO HSN (Home shopping Network, locul 96).

Topul a fost realizat in functie de averile acestor femei, cotele de audienta si popularitatea pe care le au pe retelele de socializare (aici, Anna Wintour nu exceleaza).

Pe primul loc in topul celor mai puternice femei din lume se afla, pentru a cincea oara cancelarul german Angela Merkel - «doamna de fier» a Uniunii Europene.

related posts

Modifică setările cookies