Antonela lui Messi îi face concurență Georginei lui Ronaldo. Sunt sau nu cele două rivale pe Instagram?


Este binecunocută rivalitate din fotbal dintre Messi și Ronaldo, dar să fie și partenerele lor de viață rivale pe contul de Instagram?


În fotbal, ei sunt cei mai bine cotați fotbaliști ai lumii, iar pe rețelele de socializare se pare că Antonela și Georgina își dispută statutul de cea mai sexy soție de fotbalist și nu e de mirare la cât de mulți urmăritori au pe Instagram cele două frumuseți.

Dacă Georgina se poate lăuda cu 19,3 milioane de "followeri", Antonela îşi încântă şi ea cei 12,7 milioane de urmăritori cu postările sale.

În timp de Georgina a transformat iachtul lui Ronaldo în studio foto și face cele mai sexy poze din vacanță, Antonela nu se lasă nici ea mai prejos, iar imaginea cu ea la plajă a strâns nici mai mult, nici mai puțin de 2 milioane de aprecieri.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Domingos de verano ☀️

A post shared by Antonela Roccuzzo (@antonelaroccuzzo) on

"Duminică de vară", a fost mesajul Antonelei, alături de imaginea de mai jos, care a primit aprecieri şi din partea Sofiei Balbi (n.r. soţia lui Luis Suarez), dar şi din partea soţiei lui Sergi Roberto, Coral Simanovich.

Georgina lui Ronaldo se relaxează și ea alături de marele fotbalist pe iachtul de 20 000 0000 de euro și își încântă fanii cu imagini de senzație. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

La felicidad de tu vida depende de la calidad de tus pensamientos ????✨ @prettylittlething

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio) on

Sursă foto: Instagram

related posts

Modifică setările cookies