Antonia, apariție foarte sexy după a doua operație la sâni


La începutul lunii februarie, Antonia le-a mărturisit fanilor că a avut nevoie de o nouă operație la sâni.
 
 
 
 
 


Mulți  au făcut comentarii răutăcioase sau s-au arătat ingrijorați de decizia vedetei, dar solista pare extrem de mulțumită de rezultate, mai ales că se pare că a ales să își pună silicoane mai mari de această dată.

 
Antonia a risipit misterul operației și, printr-un mesaj pe Instagram, a explicat în ce a constat intervenția. Și-a liniștit fanii îngrijorați, însă a fost și ironică, pe alocuri:
 
 "Am primit multe mesaje de la voi, în legătură cu operaţia mea. Mulţi dintre voi aţi fost curioşi şi o parte dintre voi, chiar îngrijoraţi. Vreau să vă spun că sunt foarte bine. M-am operat la sâni! Vă rog să nu-mi trimiteţi mesaje de genul: „De ce? Nu aveai nevoie!”, "Aoleu, acum eşti nu ştiu cum”, please! Sunt fată mare, ştiu de ce mi-am făcut operaţie. Mă simt foarte bine. Totul este în regulă, sunt foarte fericită! Aşa că, gata. Fără alte mesaje!”, a spus Antonia, pe contul său de Instagram.

 

De la operație încoace Antonia nu a mai apărut purtând decolteuri. Până acum, când a postat pe contul de Instagram o poză în care se vede foarte clar…rezultatul operației. În plus, a apărut la un eveniment monden alături de Amy, iar pe Instastory-ul acesteia din urmă Antonia apare…în toată splendoarea. Iar fanii, deși la începur erau cârcotași, acum par...foarte încântați.

 

 

Pe Pro Tv Plus puteți vedea emisiunile preferate și un interviu special cu Antonia și cu Alex Velea:

FOTO: INSTAGRAM AMY OFFICIAL INSTA

INSTAGRAM ANTONIA

FULLSCREEN
Antonia
  • /

related posts