Antonia, apariție rară alături de mama sa. Cum s-au fotografiat cele două? Fanii au rămas mască


Antonia și mama ei și-au pus urmăritorii pe jar după ultima fotografie postată în online.


Antonia este considerată drept una dintre cele mai frumoase femei din România. Aparițiile sale în spațiul public nu sunt ușor de trecut cu vederea, iubita lui Alex Velea reușește mereu să întoarcă toate privirile.

Chiar dacă Antonia a afirmat de fiecare dată că frumusețea ei este naturală și nu a apelat la artificii, gurile rele nu au crezut-o și au pus-o la colț pe motiv că a trecut prin cabinetul medicului estetician pe ascuns.

Ei bine, acum, după ultima imagine postată de artistă în mediul online, toată lumea s-a convins că Mama Natură a fost darnică cu ea. Nu doar cu ea, ci și cu mama sa.

Recent, Antonia a postat o fotografie în care este alături de mama sa, reușind să închidă gura răutăcioșilor. În imagine se poate observa de la din a moștenit artista frumusețea răvășitoare.

Denise, mama artistei, are aproape 60 de ani, dar nimeni nu ar crde asta, pentru că arată impecabil, semn că timpul nu și-a pus amprenta asupra ei.

Zâmbitoare, naturale, relaxate și cu decolteurile la vedere, așa s-au fotografiat cele două, iar imaginea a strâns rapid sute de comentarii. (VEZI POZA CU CELE DOUĂ ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS)

Internauții nu au putut trece cu vederea tabloul mamă-fiică, fiind uimiți de frumusețea celor două.

”Ce ar fi putut să iasă din așa frumusețe de femeie decât altă frumusețe!!!”/ ” De abia acum înțelegem de ce ești tu așa frumoasă”/ ” Na, ne mai mirăm de ce e atât de frumoasă Antonia!”/ ”Frumusețea este din genă la voi”/ ”Ai luat toată frumusețea de la ea”/ ”Felicitări vouă”/ ”Sunteți superbe”/ ”Parcă sunteți surori”/ ”Incredibil, câtă naturalețe”/ ”Mama ta este minunată”/ ”Chiar este frumoasă Denis”, sunt unele dintre reacțiile celor din online, la vederea imaginii.

Sursă foto: Facebook/ Instagram

related posts

Modifică setările cookies