Antonia are doi băieți superbi! Fotografia care a cucerit internetul


Antonia și Alex Velea îl sărbătoresc pe fiul lor cel mic.


Akim a împlinit doi anișori, iar vedeta și-a făcut fericiți fanii de pe Instagram cu o fotografie super drăgălașă. În imaginea care a cucerit internetul sunt surprinși cei doi băieți ai vedetei, Dominic, în vârsă de 4 ani și sărbătoritul zilei, Akim.  În mai puțin de oră de la postare, fotografia strânsese mai mult de 50.000 de aprecieri și sute de comentarii.

 

 

HAPPY BIRTHDAY TO MY YOUNGEST AKIM!!!!!!!! ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ #2

O postare distribuită de •AntoniA• (@antonia) pe

 

"Sunt supebi amândoi! ", "Ce copii frumoși ai!", "Sunt minunați, seamănă cu tine!",  au spus câțiva fani. 

Alți fani au fost de neclintit în păreri. "Seamănă leit cu Velea!", " Sunt Velea în persoană". 

Dacă Dominic a moștenit ochii Antoniei, Akim duce mai departe trăsăturile tatălui său. 

 

Citește și: Antonia, într-o ipostază super HOT. A pozat topless, în pat

 

Antonia și Alex Velea  formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din România. Cei doi cântăreți sunt împreună de peste 5 ani, dar și-au recunoscut relația de-abia după ce artista a rămas însărcinată cu primul copil. 

"Înainte să fim iubți am fost prieteni o perioadă destul de lungă timp în care ne-am cunoscut, au fost 3-4 ani în care am fost amici. Ne-am cunoscut la studio. Nu ne-a venit să credem că după primele întâlniri deja ne îndrăgostiserăm foarte rău. Nu știam cum să îi spun să nu se sperie sau să nu fie prea devreme. Dacă ați cunoaște-o cu adevărat ați vedea că e și mai frumoasă pe interior." , spunea Alex Velea în trecut. 

Antonia mai are o fiica, pe Maya, din relația cu Vincenzo Catellano. Fetița locuiește în Italia, cu tatăl ei, iar Antonia se află în proces de divorț de mai mulți ani.  Alex Velea a fost și el căsătorit cu Ana Maria, însă mariajul lor a ținut din 2010 până în 2014. 

 

The Velea$ @antonia #comorileluivelea

O postare distribuită de Alex Velea (@iamvelea) pe

related posts