Antonia Banderas s-a vindecat de Covid-19. Mesajul transmis de cunoscutul actor


Antonio Banderas s-a vindecat de coronavirus, iar vestea a dat-o pe Instagram, unde a publicat și o imagine în care pare că se luptă cu virusul.


„După 21 de zile de izolare disciplinată, pot spune că am depăşit infecţia cu coronavirus. Gândurile mele merg către cei care nu au fost la fel de norocoşi ca mine, dar şi către cei care au suferit mai mult decât mine”, a scris actorul în descrierea imaginii.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Después de 21 días de disciplinado confinamiento, puedo decir que he superado la infección por Covid 19. Estoy curado. Va mi pensamiento para aquellos que no lo consiguieron y para los que lo han pasado peor que yo. Ánimo para todos los que están en mitad de la lucha. After 21 days of disciplinary confinement I can say now that today I overcame the Covid 19 infection. I am cured. My thoughts go to those who weren’t as fortunate as me, and to those who suffered more than I did. I also wish strength to the ones who are in the middle of the fight.

A post shared by Antonio Banderas (@antoniobanderasoficial) on

Izolarea a petrecut-o citind și scriind. 

Antonio Banderas a fost testat pozitiv cu coronavirus pe data de 10 august atunci când a împlinit 60 de ani.

Actorul a suferit un atac de cord în ianuarie 2017, în urma căruia are implantate trei stenturi. Deși are probleme de sănătate, cunoscutul actor a spus că a trecut prin numeroase stări de oboseală, dar că nu s-a confruntat cu simptomatologie severă.

Sursă foto: Instagram

FULLSCREEN
Antonia Banderas s-a vindecat de Covid-19. Mesajul transmis de cunoscutul actor
  • /

related posts

Modifică setările cookies