Antonia, fotografie nostalgică din liceu. Cum arăta artista cu părul vospit, unghii false și sprâncene subțiri


Odată cu începerea școlii, Antonia a scos din cufărul de amintiri o fotografie cu ea din liceu, în care pare o cu totul altă persoană. Deși este la fel de frumoasă ca în prezent, fotografia demonstrează că Antonia a trecut printr-o serie de schimbări bune de-a lungul anilor, de la modul în care își coafează părul până la stilul machiajului.


Fotografia publicată pe rețelele socializare o înfățișează pe Antonia în robă și cu toca pe cap, la terminarea liceului pe care l-a urmat în Satele Unite ale Americii. Deși era de pe atunci o tânără domnișoară care putea atrage cu ușurință atenția oricui, stilul artistei nu era la fel de natural ca în prezent - îi plăceau unghiile mari cu gel, sprâncenele subțiri, cum era moda la acea vreme, și părul vopsit negru, intens. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by •AntoniA• (@antonia)

Bineînțeles, odată cu trecerea anilor și evoluția modei și a trendurilor,  Antonia s-a adaptat, a trecut la un look mai natural, însă aspectul tânăr s-a păstrat, chiar și după trei copii.

Fotografia nostalgică, prin care artista le-a urat copiiilor succes la școală,  a strâns peste 4.000 de aprecieri și comentarii pozitive de la fanii vedetei.

Sursă foto: Instagram
 
Vezi și: 
 

related posts

Modifică setările cookies