Antonia, mai frumoasă ca frumoasele calendarului Pirelli! Cum arată la proba costumului de baie şi ce face pentru asta


E considerate una dintre cele mai sexy femei din România, iar vara…e şi mai frumoasă.
 


Pe conturile ei de scializare, artista a publicat fotografii făcute la mare, în care arată…perfect(e). Cu atitudine, dar şi cu un corp super, Antonia străluceşte în valurile mării şi în poze. 
Reţeta ei, dincolo de moştenirea genetică ce este în mod clar una fericită? Artista a povestit în repetate rânduri că e atentă la ce mănâncă şi face destul de des sport. Dansul, atât pe scenă, cât şi la sală, e una din pasiunile sale şi o ajută să aibă un corp armonios. 

În ceea ce priveşte pielea tânără şi tenul impecabil, Antonia a povestit că nu are o reţetă specifică, dar respectă reguli indicate oricărei femei: se demachiază dimineaţa şi seara, foloseşte apă termală şi creme potrivite. E adevărat, mai trişează când doarme câteva ore machiată, pentru că pleacă foarte devreme către un concert. Pentru corp, are grijă să aleagă creme anti-celulită, tratamente exfoliante si loţiuni hidratante.  

Cel mai mare atuu al Antoniei e însă încrederea în sine. Chiar dacă în copilărie era complexată de înălţime şi era deranjată că i se spunea “căluţ”, la maturitate, după cum a povestit în repetate rânduri, a învăţat să se iubească şi să se accepte. 

VEZI MAI MULTE FOTOGRAFII CU ANTONIA LA MARE ÎN GALERIA FOTO

Pe PRO TV PLUS vezi interviuri cu vedetele tale preferate:

FOTO: FACEBOOK/INSTAGRAM

related posts

Modifică setările cookies