Antonia, mesaj intim de ziua lui Alex Velea. Ce i-a transmis cântăreața pe rețelele de socializare


Antonia și Alex Velea își fac cele mai frumoase declarații de dragoste și vor să afle toată omenirea cât de mult se iubesc.


Alex Velea a primit cel mai frumos cadou de ziua sa: o declarație de dragoste din partea partenerei sale, Antonia. Cei doi se iubesc la fel de mult ca în prima zi și nu se jenează să arate lucrul asta tuturor. Pe pagina ei de Instagram, Antonia i-a transmis cel mai frumos mesaj tatălui celor doi băieți ai ei:

„Eu nu cred că înțelegi cât de mult te iubesc, cât de mult bine mi-ai făcut și îmi faci, cât de mult te respect, cât de mult îmi este drag de tine. Eu nu cred că înțelegi cât de mult m-am atașat de tine! Mă topesc când văd cum îi iubești pe copiii noștri, un om atât de bun cu un suflet așa de mare nu am mai întâlnit! Este o chimie rar întâlnită între noi și îmi doresc că Dumnezeu să aibă grijă de noi și să ne protejeze de negativitatea din jur că să ajung să te iubesc cu același foc (chiar și mai mult) atunci când vom îmbătrâni. Sincer....o să îmi fie dor de tine când ieșim din această carantină....truly yours, the woman who loves you to death and beyond. Happy Birthday!”, i-a scris Antonia.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Eu nu cred ca intelegi cat de mult te iubesc, cat de mult bine mi-ai facut si imi faci, cat de mult te respect, cat de mult imi este drag de tine. Eu nu cred ca intelegi cat de mult m-am atasat de tine! Ma topesc cand vad cum ii iubesti pe copiii nostri, un om atat de bun cu un suflet asa de mare nu am mai intalnit! Este o chimie rar intalnita intre noi si imi doresc ca Dumnezeu sa aiba grija de noi si sa ne protejeze de negativitatea din jur ca sa ajung sa te iubesc cu acelasi foc (chiar si mai mult) atunci cand vom imbatrani. Sincer....o sa imi fie dor de tine cand iesim din aceasta carantina....truly yours, the woman who loves you to death and beyond. Happy Birthday! @iamvelea

O postare distribuită de •AntoniA• (@antonia) pe

Nici Alex Velea nu s-a lăsat mai prejos când a fost ziua Antoniei. „Te iubesc până la moarte și-napoi! Îți mulțumesc că exiști și îmi dai sens. Nu mă așteptam să mă iubească cineva așa. Te-ai găsit tocmai Tu... Sunt norocos. LA MULȚI ANI fericiți iubirea mea!!!”, i-a transmis mai demult Velea Antoniei.

related posts

Modifică setările cookies