Antonia și Alex Velea au vorbit despre nuntă. „Acum, fiind pus în fața faptului împlinit, îmi place totul"


Antonia și Alex Velea au vorbit despre planurile lor de căsătorie. 


Antonia și Alex Velea au oferit un interviu pentru viva.ro în care povestesc depre planurile de căsătorie.

Antonia și Alex au spus că se gândesc la nuntă, dar în acest moment un asemenea eveniment nu e posibil pentru că în acte Antonia e și acum căsătorită cu Vincenzo Castellano.

Alex a povestit și cum s-au cunoscut cei doi. Artistul a povestit că au fost prieteni timp de câțiva ani și imediat după ce Antonia s-a despărțit de Castellano au început o relație. Asta se întâmpla la sfârșitul anului 2012. 

„Era o perioadă în care amândoi aveam nevoie de iubire și am avut noroc că am fost exact oamenii potriviți care să ofere genul acela de iubire celuilalt.”, a spus Alex. 

Ulterior, Antonia a spus că în acest moment sunt pe cale să schimbe numele băieților, care în acte poartă numele fostului ei soț, Castellano. 

Vezi și:

Alex a menționat că până în acest moment nu a existat o cerere în căsătorie, însă știe exact cum vrea să o ceară de căsătorie. Ulterior, artistul a povestit că are o relație foarte bună cu fiica Antoniei și a lui Vincenzo, Maya, care acum are 8 ani. 

„Mi-e foarte, foarte dragă și cred că sentimentul este reciproc. Când eram puști, nu-mi imaginam situația asta, dar acum, fiind pus în fața faptului împlinit, îmi place totul.”, a spus Alex.

„Ei au avut o chimie de la început. Maya fiind copil, știi cum sunt copii, simt oamenii, iar pe el l-a simțit un om bun și Alex la fel, este topit după copii și a fost ca și cum se cunoșteau deja. Și, recent, Alex și-a făcut un tatuaj cu fața ei și a fost ceva wow pentru mine, am rămas fără cuvinte.”, a confirmat și Antonia.

FULLSCREEN
antonai
  • /


related posts