Antonio Banderas și iubita mai tânără cu 21 de ani, în centrul atenției la Premiile Oscar 2023


Cea de-a 95-a gală de decernare a premiilor Oscar a avut loc la Dolby Theatre, din Los Angeles, iar evenimentul a fost prezentat pentru a treia oară de prezentatorul american Jimmy Kimmel. 


Gala de decernare a premiilor Oscar a fost transmisă în direct în Statele Unite ale Americii de postul de televiziune ABC şi a fost difuzată în peste 225 de ţări şi teritorii din întreaga lume. În România, gala a fost transmisă LIVE pe VOYO. Iată AICI lista completă a câștigătorilor.

Printre cuplurile care s-au remarcat pe covorul … de culoarea șampaniei, se numără și cel format din Antonio Banderas și frumoasa lui iubită, Nicole Kempel. 

Starul din “Masca lui Zorro” și-a sorbit iubita tinerică din priviri! Nicole Kempel are 41 de ani, este din Germania și s-a cuplat cu fostul soț al Melaniei Griffith în urmă cu 8 ani. Cei doi s-au cunoscut la o petrecere organizată în cadrul Festivalului de Film de la Cannes și și-au oficializat relația la un an după divorțul lui Banderas. 

Cuplul își face apariția rar pe la evenimente, așa că prezența lor la Oscaruri nu putea trece neobservată. Iubita lui Antonio a purtat o ținută roz, iar în partea de sus a optat pentru un top cu un decolteu superb. 

La 62 de ani, Antonio Banderas arată impecabil și a impresionat prin eleganță alegând să poarte un costum negru, cămașă albă și papion. 

Antonio Banderas și Nicole Kempel locuiesc în Malaga, Spania, care este și locul de naștere al artistului.

Starul de la Hollywood a fost căsătorit de două ori: cu Melanie Griffith în perioada 1996-2015 și Ana Leza în perioada 1987 – 1996. Actorul are o fiică cu Melanie Griffith, pe nume Stella Banderas. 

Fotografii: Getty Images

  • Antonio Banderas și iubita mai tânără cu 21 de ani, în centrul atenției la Premiile Oscar 2023

related posts

Modifică setările cookies