Anunț șocant al Simonei Halep: „Te-am omorât și vreau s-o fac din nou!”


Simona Halep a anunțat astăzi, printr-o postare video pe Facebook, numele antrenorului cu care va lucra începând de anul viitor. Acesta este nimeni altul decât Darren Cahill, australianul cu care tenismena noastră a mai lucrat în trecut, în perioada 2015-2018.


Revenită acasă după eliminarea prematură de la US Open, Simona și-a luat puțin timp liber pentru a-și reorganiza cariera. Ajunsă pe locul 6 în lume, fosta lideră mondială și-a dat seama că are nevoie din nou de sfaturile experimentatului antrenor de 53 de ani.

Halep a ales o modalitate inedită de a face marele anunț, folosind o înregistrare video în care apare surâzătoare, plimbându-se pe aleea unui parc. „Hi, guys! Am vești minunate pentru voi. După un an în care nu l-am avut în echipă, sunt fericită să vă anunț că Darren va fi din nou alături de mine începând din sezonul viitor. Te-am omorât în trecut și vreau s-o fac încă o dată. Bine ai revenit, abia aștept să începem să lucrăm din nou împreună”, a fost mesajul rostit de Halep în limba engleză.

Darren Cahill a fost antrenorul cu care Simona Halep a atins primele sale succese majore în tenis, victoria de la Roland-Garros în 2018 și atingerea locului 1 în clasamentul WTA. La finalul anului trecut, australianul a făcut un pas în spate, motivând că are nevoie de mai mult timp liber pentru a se dedica familiei, în special copiilor. Fără Darren Cahill, Simona Halep și-a mai trecut în palmares un trofeu de Mare Șlem, cel de la Wimbledon din acest an, turneu la care în loja sa s-a aflat antrenorul român Daniel Dobre.

related posts

Modifică setările cookies