Apariție electrizantă la piscină. Sonia Isaza se numără printre cele mai sexy iubite de fotbaliști


Sonia Isaza este iubita fotbalistului chilian Arturo Vidal. Tânăra în vârstă de 34 de ani a devenit un nume cunoscut printre pasionații de fitness. Contul ei de Instagram este urmărit de peste 3.5 milioane de oameni. 


Pe lângă frecventele filmulețe de la sala de sport, Sonia Isaza publică și imagini de la piscină. În cea mai recentă fotografie, iubita lui Vidal apare într-un costum de baie negru, din două piese, care îi scoate în evidență abdomenul cu pătrățele. 

Sonia Isaza își ține la curent fanii cu aproape tot ce face, însă cele mai multe postări sunt făcute în sala de forță, ea fiind supranumită „Regina Fitness-ului” din Columbia. Cu un bronz perfect și cu un corp tonifiat, apariția Soniei pe marginea piscinei este de-a dreptul electrizantă. 

Arturo Vidal joacă la clubul brazilian Flamengo și echipa națională de fotbal a Republicii Chile pe poziția de mijlocaș. În 2013 a fost desemnat al 11-lea cel mai bun jucător de fotbal din lume de către publicația Bloomberg. El a jucat la cluburi mari din Europa: Barcelona, Bayern München și Inter Milano. 

 

Sursă foto: Instagram/ 

Vezi și: România, pe locul 2 în lume la fitness și culturism

  • Sonia Isaza

related posts

Modifică setările cookies