Apariție rară a lui Vivienne Jolie-Pitt fără mască în public. Cât de frumoasă e fiica Angelinei, la 13 ani


În ultima perioada, toată lumea a vorbit despre transformarea “miraculoasă” a lui Shiloh, care a renunțat la stilul masculin și a devenit o adevărată domnișoară. Însă și Vivienne îi calcă pe urme. Adolescenta în vârstă de 13 ani impresionează cu trăsăturile sale deosebite. 


Vivienne și fratele ei geamăn, Knox, au fost surprinși de papaparzzi la o pizzerie din Los Angeles. Aceștia au fost însoțiți de dadacă lor, care pare doar un pic mai mare ca ei.

Ca toți copiii Angelinei Jolie, și Vivienne are un stil vestimentar modest, pentru că mama ei încearcă să o învețe care sunt adevăratele valori în viață și nu cheltuie mii de euro pe haine de designer.

Aceasta a fost surprinsă într-o pereche de jeanși rupți și un tricou gri, simplu. 

Angelina este adesea fotografiată în compania copiilor ei, mai ales la cumpărături. Aceasta evita magazinele marilor designeri și le cumpără copiilor haine de la magazine modeste sau chiar din supermarket. 

Într-un interviu,  Angelina le-a spus jurnaliștilor că, deși își permite să angajeze pe cineva pentru a face cumpărături, îi place să o facă singură. Mai mult, actrița spune că shoppingul este o oportunitate foarte bună de a comunica cu fiicele ei. Îi place în mod special să le ia pe Zahara și pe Shiloh cu ea, deoarece ambele fete sunt adolescente și îi pot oferi deja sfaturi cu privire la necesitatea achiziționării unui obiect. 

În opinia ei, copiii ar trebui să se obișnuiască cu o viață simplă, la fel că cea a oamenilor obișnuiți. 

 

related posts

Modifică setările cookies