Apartamentul cu cea mai mică baie din București, scos la vânzare! Cum arată grupul sanitar de 1,4 metri pătrați


Un clip video publicat pe TikTok a stârnit mii de reacții din partea românilor! Apartamentul cu cea mai mică baie din Capitală, care măsoară nici mai mult, nici mai puțin de 1,4 metri pătrați, este scos la vânzare, iar prețul este incredibil!


Grupul sanitar se află într-un apartament din București, situat în zona Bulevardului Ion Mihalache, într-un bloc construit în 1945. Acesta se vinde cu 59.000 de euro și, în total, are 68 mp, cu tot cu balcon. Acesta are, pe lângă terasă, un dormitor, o sufragerie și o bucătărie.

Fiind desemnată cea mai mică baie din București, proprietarii apartamentului au primit din partea unui retailer o diplomă, dar și 22.000 de lei pentru renovarea băii.

„Astăzi pentru voi am o proprietate cu adevărat specială. Se află la etajul patru al unui bloc cu patru etaje și are cea mai mică baie din București, premiată. Blocul este din 1945, așa că ascultăm cu grijă. Blocul este din cărămidă, pereții sunt groși.

Nu este încadrată în niciun grad seismic, dar asta nu înseamnă că eu am fost acolo când s-a construit blocul. Dacă vreți să fiți sigur în cazul unui cutremur aduceți-vă un structurist și bazați-vă pe el, nu pe ce spun eu”, a spus un agent pe TikTok.

@cristipriza Cea mai mica baie din Bucuresti. #5pasidebine #misiuneatiktok #imobiliarebucuresti #imobiliare #imobiliareromania #realestate #agentimobiliarbucuresti #cristipriza #bettercallpriza #foryou #discutiicupriză #devanzare???? #deinchiriat #chirie ♬ original sound - Cristi Priză

Sursă foto: TikTok

  • Apartamentul cu cea mai mică baie din București, scos la vânzare! Cum arată grupul sanitar de 1,4 metri pătrați

related posts

Modifică setările cookies