Aracely Arambula, în costum de baie, la 44 de ani. Cum arată actrița care poate detrona orice puștoaică


Este de departe una dintre actrițele mexicane la care te gândești atunci când vine vorba de apariții sexy. Aracely Arambula poate detrona orice puștoaică, mai ales atunci când apare în costum de baie.


Este una dintre cele mai controversate vedete mexicane și se spune despre ea că ar fi una dintre cele mai dificile și mofturoase actrițe și că este foarte greu să lucrezi cu ea. Nimeni nu îi poate contesta, însă, frumusețea.

 

Formele apetisante, părul blond și plin de volum, ochii pătrunzători, toate atuuri au ajutat-o pe vedetă să obțină rol după rol și să îi cucerească pe cei mai hot bărbați din showbizul hispanic.

 

Arámbula ține constant legătură cu fanii ei și le oferă imagini din viață personală, dar și de pe platourile de filmare, prin intermediul rețelelor de socializare.  Astfel, admiratorii au putut să o admire îmbrăcată în cele mai sexy și spectaculoasă ținute, dar și în costume de baie.

 

 

#Felizviernes #Felicesfiestas ????????????????????????

O postare distribuită de Amo el arte yAmo serMama???????????????????????? (@aracelyarambula) pe

 

 

Ultima imagine postată de frumoasă actrița în vârstă de 40 de ani demonstrează, dacă mai era cazul, că are un corp aproape perfect și că frumusețea nu are deloc legătură cu vârstă. :)

 

Vezi si:

related posts

Modifică setările cookies