Aracely Arambula, super sexy în costum de baie, la 44 de ani


Aracely Arambula este de departe una dintre actrițele mexicane la care te gândești atunci când vine vorba de apariții sexy. Frumoasa blondă poate detrona orice puștoaică, mai ales atunci când apare în costum de baie.


Este una dintre cele mai controversate vedete mexicane și se spune despre ea că ar fi una dintre cele mai dificile și mofturoase actrițe și că este foarte greu să lucrezi cu ea. Nimeni nu îi poate contesta, însă, frumusețea.

 

Formele apetisante, părul blond și plin de volum, ochii pătrunzători, toate atuuri au ajutat-o pe vedetă să obțină rol după rol și să îi cucerească pe cei mai hot bărbați din showbizul hispanic.

 

Arambula ține constant legătură cu fanii ei și le oferă imagini din viața personală, dar și de pe platourile de filmare, prin intermediul rețelelor de socializare.  Astfel, admiratorii au putut să o admire îmbrăcată în cele mai sexy și spectaculoase ținute, dar și în costume de baie.

 

Recent, actrița a postat pe Instagram un clip în care s-a filmat în oglindă, în costum de baie.  Fanii i-au admirat formele de invidiat. 

 

 

Vezi în GALERIA FOTO mai multe fotografii cu Aracely Arambula în costum de baie:

 

 

Pe protvplus poți vedea momente speciale din emisiunile tale preferate: 

 

FULLSCREEN
Aracely Arambula, super sexy în costum de baie, la 44 de ani
  • /

related posts

Modifică setările cookies