Aranjată este superbă, însă fară machiaj puțini ar recunoaște-o. Lisa Rinna, cu părul vălvoi și cearcăne la ultima apariție


Lisa Rinna nu se sfiește să apară fară machiaj, chiar dacă nu este întotdeauna în cea mai bună formă a sa. Aflată la Săptămâna Modei de la Paris, actrița le-a arătat fanilor rutina sa de îngrijire a tenului într-un video în care a apărut nemachiată și cu părul vălvoi.


La aproape 60 de ani, Lisa Rinna are o siluetă de invidiat ceea ce îi permite să se integreze perfect între modelele prezente la show-urile de modă. Aflata la Săptămâna Modei de la Paris, actrița a avut o serie de apariții încântătoare, realizate de stiliști și make-up artiști care stiu să o transforme într-o adevărată diva.

Însă, atunci când nu apelează la ajutorul profesioniștilor, Lisa Rinna arata ca o femeie obișnuită, cu cearcăne, roșeață și părul vălvoi. Acest lucru nu a impedicat-o să le arate fanilor cum se pregătește pentru defilările de modă la care participă.

Plină de voie bună, actrița s-a filmat dimineața, în camera de hotel și pe balconul acestuia, pentru a le arăta urmăritorilor cum se pregătește pentru o nouă zi. Intitulat "Trimiteți ajutoare", video-ul a devenit viral datorită faptului că vedeta nu se sfiește să apară natural.

Sursă foto: Instagram

  • Aranjată este superbă, însă fară machiaj puțini ar recunoaște-o. Lisa Rinna, cu părul vălvoi și cearcăne la ultima apariție

related posts

Modifică setările cookies