Arată perfect la 42 de ani! Fosta soție a lui Boris Becker, dezgolită în apă


Lilly Becker e un model olandez, cunoscută în special pentru mariajul eșuat cu fostul mare tenismen german Boris Becker, cei doi divorțând anul trecut după o relație de 13 ani și o căsnicie de 9 ani.


Trecută în al cincilea deceniu de viață (în iunie va împlini 43 de ani), Lilly se menține într-o condiție fizică de invidiat. Ne-a arătat tuturor acest lucru zilele trecute, la Miami, când paparazzii au surprins-o dezbrăcată în apele Oceanului Atlantic.

Frumoasa olandeză a purtat costum de baie, însă valurile au fost atât de puternice încât i-au dat la o parte sutienul. Culmea, a fost un accident vestimentar care s-a repetat în două zile consecutive, fapt care ne induce ideea că poate Lilly Becker a premeditat totul, știind că nu se va face de râs. Din contră, probabil că și celebrul Boris a regretat puțin despărțirea de Lilly atunci când a văzut ședința de streaptease a fostei sale soții.

„2018 a fost cel mai urât an din cei 42 pe care i-am trăit până în prezent. El m-a dezamăgit groaznic, iar mai rău e faptul că întreg scandalul este public. Dar asta e, m-am măritat cu o persoană publică. Eu am încercat din răsputeri să mențin intimitatea relației. Nu suntem singurul cuplu care trece prin asta, dar e păcat și e foarte dureros”, a mărturisit Lilly după divorțul de Boris Becker (49 de ani), unul dintre cei mai valoroși tenismeni din toate timpurile.

Deși a câștigat în carieră aproape 20 de milioane de euro din tenis, Boris Becker a fost declarat falit anul trecut din cauza datoriilor mari pe care le-a acumulat în ultima perioadă.

Foto Profimedia

FULLSCREEN
Arată perfect la 42 de ani! Fosta soție a lui Boris Becker, dezgolită în apă
  • /

related posts

Modifică setările cookies