”Arăți ca o prințesă!”. Ce ținută a avut fetița Antoniei, Maya, de ziua sa


Micuța Maya a împlinit astăzi nouă ani. Antonia a postat pe contul ei de Instagram o poză cu Maya și frații săi, iar postarea a reușit să strângă peste o sută de mii de aprecieri în mai puțin de trei ore.


Astăzi este o zi specială în familia Antoniei și a lui Alex Velea - micuța Maya aniversează nouă ani. 
 
Antonia a dorit să împărtășească momentul și cu fanii săi, așa că a postat pe contul ei de Instagram o poză cu Maya și frații acesteia. “La mulți ani, prințesă! #9” a scris ca și descriere artista.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by •AntoniA• (@antonia) on

 
Îmbrăcată într-o rochiță albastră, cu trenă și cu aplicații în zona umerilor, Maya arată ca o adevărată prințesă. Pentru că acum este domnișoară, nu a lipsit nici machiajul, care îi valorifica și mai mult trăsăturile frumoase.
 
Nici frații săi nu s-au lăsat mai prejos la capitolul outfit.  Achim și Domnic s-au asortat cu surioara lor. Cei doi s-au îmbrăcat în cămăși albastre și pantaloni bleumarin. Maya era extrem de fericită alături de frații săi mai mici, dovada fiind îmbrațisarea călduroasă pe care aceasta le-a oferit-o.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by •AntoniA• (@antonia) on

 
În mai puțin de trei ore, postarea a strâns peste 100.000 de aprecieri. Nu au lipsit nici comentariile din partea fanilor sau a vedetelor. Inna, Anda Adam și Corina Bud au fost printre primele vedete care i-au urat “La mulți ani!” Mayei. “Ce copii frumoși ai!”, “Este superbă fetița”, “La mulți ani, îngerașule! ” au fost unele dintre comentariile fanilor.
 
Sursa foto: Instagram
Vezi și Profil de celebritate - "The Lion King" detronează "Frozen" ca animație cu cele mai mari incasări


FULLSCREEN
Arăți ca o prințesă!”. Ce ținută a avut fetița Antoniei de ziua sa
  • /

related posts