Archie, fiul lui Meghan Markle și al lui Harry, a împlinit un an. Mesajul mătușii Kate Middleton


Bebelușul regal Archie a împlinit un an și toată lumea s-a grăbit să-l felicite pe micuț. Ce i-au transmis bunica Elizabeth și mătușa Kate.


Fiul ducilor de Sussex, Archie, continuă să fie al 7-lea în linia de succesiune la tronul Marii Britanii, chiar dacă părinții săi au renunțat la privilegiile regale. Din acest motiv, mezinul Familiei Regale Britanice se bucură de toată atenția celor cu sânge albastru.

Mătușa lui Archie, Kate Middelton, a postat un mesaj de felicitare pe contul oficial de Instagram al Palatului Kensington.

Îi urăm lui Archie La mulți ani pentru prima sa aniversare”, este urarea care însoțește o fotografie mai veche, cu micul prinț înconjurat de o seamă de reprezentanți de vază ai Familiei Regale.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wishing Archie a very happy first birthday today! ????

A post shared by Kensington Palace (@kensingtonroyal) on

 

De ziua fiului ei, Meghan Markle a făcut public un filmuleț cu micuțul Archie. Ducesa de Sussex a citit povești pentru copii, pentru a ajuta o organizație neguvernamentală să strângă bani pentru familiile afectate de coronavirus.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Save The Children UK (@savechildrenuk) on

Vezi mai jos cele mai adorabile fortografii cu Archie!

Și Regina Elisabeta a II-a a transmis un mesaj de felicitare, postat pe contul oficial de Instagram al Palatului Buckingham.

La mulți ani pentru Archie Mountbatten-Windsor, care azi serbează prima zi de naștere”, au scris reprezentanții Casei Regale.

În fotografie mai apar Prințul Philip, Prințul Harry și Meghan Markle, care sunt felicitați de Regina Marii Britanii.

Niciun mesaj, deocamdată, din partea ducilor de Sussex, care sărbătoresc primil an de viață al fiului lor departe de atmosfera de la Curte. Meghan Markle și Harry sunt în Los Angels, unde își caută casă pentru a se stabili definitiv. Cel mai probabil, cei trei vor petrece ziua de naștere a lui Archie împreună cu mama lui Meghan, în apropierea căreia cei doi foști membri ai Casei Regale vor să se stabilească.

Fotografii: Getty Images/Profimediaimages.ro

Vezi și VIDEO: Lui Donald Trump nu îi convine că Prințul Harry și Meghan Markle s-au mutat în SUA

related posts

Modifică setările cookies