Are 15 ani și nu și-a mai văzut tatăl de când avea 8. Suri Cruise este ținută departe de grandoarea Hollywood-uluiAre doi părinți celebri, însă ea stă departe de lumina reflectoarelor. La 15 ani, Suri Cruise este o adolescentă extrem de discretă, fără conturi pe rețelele de socializare sau apariții la evenimente mondene.

Deși ar avea toate calitățile să își facă deja intrarea în showbiz, Suri Cruise își trăiește viața că o adolescentă obișnuită, fără extravaganțele Hollywood-ului. Mama sa, Katie Holmes, o educă în stilul în care o face și Angelina Jolie cu copiii ei. Deși ar putea avea totul, aceștia învață singuri cum să facă față în lumea reală.

 

Suri are o relație foarte apropiată cu mama sa și sunt adesea văzute împreună. Katie Holmes o ferește de lumea mondenă, nu o ia niciodată pe covorul roșu la evenimente, preferând discreția totală.

 

Au trecut 8 ani de când Tom Cruise nu și-a mai văzut fiica și nici nu pare că ar face ceva pentru a îndrepta lucrurile. Mulți se întreabă dacă nu cumva aceștia mențin încă legătura în secret, însă nimeni nu vorbește despre lucrul acesta. 

 

Tom și Katie au divorțat în 2012, dar actrița nu deschide niciodată acest subiect. Cel mai probabil a semnat un contract de confidențialitate și nu are dreptul să vorbească despre fostul soț. Cu siguranță, toate acestea au legătură cu Scientologia, religia al cărei adept este Tom Cruise. Convingerile religioase ale actorului se pare că l-ar fi despărțit de Katie Holmes, care ar fi “fugit” de acasă, pentru a-și salva fiica.

 

Se spune că Biserica Scientologică nu i-ar permite lui Cruise să o vadă pe Suri, însă oficialii au negat această informație.

“Dacă și-ar dori să o vadă, ar putea face asta. Până și pușcăriașii au dreptul să își vadă copii”, a spus o sursă apropiată actorului în New York Post. 

Tom Cruise este însă apropiat de fiul pe care l-a adoptat cu Nicole Kidman. Connor Cruise, ca și tatăl său, este membru al bisericii Scientologice și are o multime de avantaje financiare datorită acestui lucru. 

Despre relația sa cu Bella, fiica adoptivă, nu se cunosc prea multe, aceasta preferând să stea departe de lumea mondenă. Însă, când s-a căsătorit, în 2015, nici Nicole Kidman și nici Tom Cruise nu au participat la ceremonie. 

 

Sursa foto: PROFIMEDIA

 

related posts

Modifică setările cookies