Are 28 de ani, 3 copii și e considerată cea mai sexy femeie din Australia. Cum arată Tammy Hembrow la jumătate de an de la naștere


În vara anului trecut, Tammy Hembrow, una dintre cele mai admirate influencerițe din domeniul fitness, aducea pe lume al treilea copil și se pregătea de nunta cu logodnicul său, sportivul Matt Poole. Între timp, fanii au fost șocați să afle că cei doi s-au despărțit.

Tag-uri: #Tammy Hembrow

În vârstă de 28 de ani, Tammy Hembrow este, mai nou, mama singură. Cu trei copii, pare un lucru extrem de dificil. Influencerița are doi copii dintr-o relație anterioară, Wolf în vârstă de 6 ani și Saskia, în vârstă de 5, și o fetiță născută în iunie 2022, cu fostul ei logodnic Matt Poole.

Primele zvonuri legate de despărțire au apărut în luna august, la scurt timp după ce influencerița a născut-o pe fiica sa Posy.

Urmărită de 16 milioane de oameni pe Instagram, Tammy Hembrow este un fel de guru al fitnessului, fiind extrem de apreciată pentru programele sale de tonifiere. Nu este de mirare că la 6 luni de la naștere, nici nu se observă că a fost vreodată însărcinată. 

Tammy Hembrow este un fel de Kim Kardashin a Australiei – s-a făcut remarcată în cadrul unui reality show despre familia sa. Ca și Kim, influencerita mai are încă 4 surori, toate la fel de frumoase, însă numai două dintre ele sunt în lumina reflectoarelor. 

related posts

Modifică setările cookies