Are 3 copii, dar face FIV pentru al patrulea. Kourtney Kardashian: Medicamente m-au făcut să intru la menopauză și să mă îngraș


Kourtney Kardashian a dezvăluit calvarul prin care trece de ceva vreme: dornică să fie însărcinată pentru a patra oară, a apelat la FIV, însă a avut parte de efecte secundare destul de neplăcute. Tratamentul a făcut-o să intre la menopauză și să se îngrașe. 


Deși are trei copii, Kourtney Kardashian și-l dorește enorm pe al patrulea, cu actualul ei logodnic Travis Barker. Vedeta de reality show are o fată și doi băieți cu fostul partener, Scott Disick, însă vrea neapărat un copil și cu Barker. 

Pentru a-și vedea visul cu ochii, vedeta în vârstă de 42 de ani a fost dispusa să încerce fertilizarea in vitro, având în vedere că nu mai rămânea însărcinată pe cale naturală. Într-un promo al noului reality show al familiei Kardashian,  Kourtney se plânge că s-a îngrășat foarte mult și că este jignită pe Instagram din cauza asta. 

“E atât de nepoliticos să comentezi despre oameni când habar nu ai prin ce trec. Medicamentele pe care mi le-au dat m-au făcut să intru la menopauză. Efectiv la menopauză”, a spus Kourtney.

Fertilizarea în vitro este folosită de obicei de femeile sau cuplurile care se luptă să conceapă în mod natural și implică extragerea ovulelor din ovare, care sunt apoi fertilizate de spermatozoizi într-un laborator, înainte de a fi transferate în uter.

Multor femei care se pregătesc să facă FIV li se va administra de către medicul lor medicamente pentru fertilitate. Acestea sunt utilizate pentru a declanșa eliberarea hormonilor, care stimulează apoi producția de ovule.

Kourtney nu a clarificat în clip dacă este încă la menopauză sau dacă doar se confrunta cu simptome asemănătoare menopauzei, care includ cicluri neregulate, bufeuri, frisoane, transpirații nocturne și creștere în greutate.

Se știe că medicamentele pentru fertilitate provoacă simptome care sunt foarte asemănătoare cu cele experimentate în timpul menopauzei, inclusiv bufeuri, creștere în greutate, modificări ale dispoziției și balonare.

related posts

Modifică setările cookies