Are 47 de ani și niciun pic de celulită! Ce vedetă trece cu brio proba costumului de baie?


La vârsta la care alte femei își ascund defectele sub haine largi, ea nu se ferește să-și arate trupul.


Face dintotdeauna sport, și-a însușit un stil de viață sănătos și, chiar dacă a trecut de mult pragul celor 40 de ani, poate concura lejer cu tinere de 30 de ani. Să vă mai spunem că este și mama?

Poate că multe femei nu mai acordă importanță aspectului lor, după o vârstă, cele mai multe chiar imediat după ce au născut. Nu este, însă, și cazul ei. 

În încercarea de-a demonstra că vârsta din buletin este, cu adevărat, doar un număr, vedeta face eforturi pentru a se menține în anumite standarde. Asta implică sport, nutriție controlată, proceduri estetice și, o dată pe an, un program de detoxifiere de o săptămână, pe care-l urmează într-o clinică de specialitate. 

Dacă sloganul #Super40 ți-e familiar, iar numele medicului cardiolog Cătălin Badiu îți sună cunoscut, probabil că te-ai prins deja că vorbim despre Ileana Badiu, care sfidează cu un singur zâmbet cei 47 de ani pe care îi are „pe caiet“.

Aflată, zilele acestea, într-o vacanță în arhipelagul Maldive, împreună cu soțul său, Cătălin, cu fiul lor, Sasha, dar și cu niște prieteni, Ileana Badiu a postat câteva instantanee cu ea la plajă, uimind cu forma sa fizică. Cu același trup tonifiat și același picioare superbe, blonda s-a lăsat fotografiată la piscină în costum de baie. Și nu, nu vedem niciun strop de celulită.

E-adevărat că, printre preparatele locale, zilele acestea și-au făcut loc și câteva produse românești (drob, salam de sibiu, cozonac, ouă vopsite), pe un platou pregătit special pentru a celebra Paștele. Dar tocmai excepția confirmă regula! Așa că aviz doritoarelor: după festinul pascal, reveniți la dieta cu fructe, legume și ceaiuri, faceți zilnic mișcare și veți vedea și voi rezultatele. Doar vara bate la ușă!

FOTO: Instagram

related posts

Modifică setările cookies